melp.nl

< Return to main page

Wow, drm heeft ook een blog!

Na een aantal jaar het bloggen op internet aan te hebben gekeken, ben ik overstag. Ik vind dat ik ook moet bloggen. Eigenlijk moet ik als professioneel webdeveloper natuurlijk zelf iets in elkaar knutselen, maar aan de andere kant: dat is nou precies wat me al die tijd heeft tegengehouden.

Ik hoop er een gewoonte van te kunnen maken, want eigenlijk is bloggen best lollig; ten minste, als je wat te vertellen hebt. Ik ben dan ook wel een klein beetje van mening dat ik af en toe wat zinnigs te melden heb, en zo lang je dat nĂ­et doet, is er ook niemand die dat gelooft.

Dus, bij deze, een prachtig startschot. Met dank aan tweakers.net voor de faciliteiten, en mijn karma aldaar :)

Original post and reactions at drm.tweakblogs.net


< Return to main page


You're looking at a very minimalistic archived version of this website. I wish to preserve to content, but I no longer wish to maintain Wordpress, nor handle the abuse that comes with that.